Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Rafael Nadal te zien in nieuwe trailer Mario Tennis Aces

De tennismatch van het jaar.

De tennismatch van het jaar.

Afgelopen weekend hebben fans een voorproefje gekregen van wat hen te wachten staat in Mario Tennis Aces. De game verschijnt al over twee weken en Nintendo is volop bezig met de promotie ervan. Vandaag heeft het bedrijf een nieuwe trailer voor de game gelanceerd met, jawel, tennislegende Rafael Nadal.

In de trailer is te zien hoe Nadal het tegen Mario opneemt in een potje tennis, inclusief alle nieuwe moves die we kunnen gebruiken in Mario Tennis Aces. Als Mario met een Special Shot lijkt te winnen, stappen Nadal en Mario naar de scheidsrechter om te zien of deze bal daadwerkelijk binnen de baan bleef. De scheidsrechter pakt hierop een Nintendo Switch, waarop we mogelijk een nieuw gameplayelement zien voor de Mario Tennis-serie. Het lijkt er namelijk op dat je bezwaar kunt maken tegen beslissingen van de scheidsrechter en een close-up te zien kan krijgen of een bal uit was of niet.

De trailer sluit af met een shot van Nadal en Mario die beide hun handtekeningen op de cameralens zetten. Het is duidelijk dat Nintendo alles uit de kast haalt om de nieuwe Mario Tennis aan de man te brengen. De game verschijnt 22 juni op Nintendo Switch.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=140&v=oKaUchyvPk8