Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Masahiro Sakurai suggereert dat hij zal verschijnen op Nintendo Direct: E3 2018

Smash Bros. Switch
Gaat de geestelijk vader van Smash Bros. de nieuwe titel zelf presenteren?

Gaat de geestelijk vader van Smash Bros. de nieuwe titel zelf presenteren?

Over precies één week is het dan zover: de Nintendo Direct: E3 2018-presentatie wordt gehouden. Als over deze presentatie een ding zeker is, is het dat de nieuwe Super Smash Bros.-titel een van de grote aankondigingen zal zijn.  De ontwikkelaar van Super Smash Bros.-serie, Masahiro Sakurai, twitterde eerder vandaag al over de presentatie. Hij zei dat hij iets heeft om te laten zien en dat het lang geleden is dat we hem voor het laatst zagen. Met andere woorden, het klinkt alsof Sakurai zal verschijnen tijdens Nintendo Direct, hoewel hij dat niet expliciet toegaf.

Sakurai was vaak aanwezig tijdens eerdere Smash Bros.-presentaties, ook voor de DLC-aankondigingen na de release van de game. De laatste keer dat we de geestelijk vader van de vechtgames zagen was voor de laatste Super Smash Bros. Wii U/3DS-presentatie in december 2015, waar Bayonetta en Corrin werden aangekondigd als de laatste DLC-personages voor de games.

Wat hoop jij van de nieuwe Super Smash Bros. voor Nintendo Switch te zien op E3? Laat het ons weten!