Mario Tennis Aces wallpaper nu beschikbaar op My Nintendo

De release van Mario Tennis Aces is nog iets meer dan twee weken bij ons vandaan. Nintendo heeft ter viering van de naderende release een Mario Tennis Aces wallpaper toegevoegd aan My Nintendo.

In My Nintendo verzamel je punten door Nintendo-diensten te gebruiken. Deze punten kun je vervolgens inruilen voor beloningen zoals kortingen op games, thema’s voor de Nintendo 3DS en achtergronden voor je smartphone, tablet en PC. Nintendo heeft nu een nieuwe wallpaper toegevoegd aan My Nintendo van Mario Tennis Aces, deze kun je hier vinden. Op de wallpaper is Mario te zien met een grote trofee in zijn handen.

Jordy Blanken

Al op een vrij jonge leeftijd kwam ik via mijn neef in aanraking met Nintendo via de Wii en de Nintendo DS. Ik was direct erg geïnteresseerd in het merk en deze interesse is in de afgelopen jaren alleen maar sterker geworden.

Eén gedachte over “Mario Tennis Aces wallpaper nu beschikbaar op My Nintendo

Geef een reactie