Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Heeft Nintendo per ongeluk Fortnite voor Switch onthuld?

Dit zou betekenen dat de vele geruchten over een Switch-versie kloppen.

Dit zou betekenen dat de vele geruchten over een Switch-versie kloppen.

Er zijn de afgelopen weken veel geruchten opgedoken rondom de verschijning van Fortnite op de hybride console van Nintendo. We zagen de mogelijke Switch-versie van de populaire game voor het eerst in een reeks gelekte titels die vermoedelijk op E3 te zien zullen zijn. Kort daarna verscheen er een classificatie voor de Switch-versie in Zuid-Korea.

De hoeveelheid bewijs blijft toenemen, want fans hebben nu opgemerkt dat Nintendo de Fortnite Switch update op zijn content delivery network heeft geladen, wat in feite de release bevestigt. Daarnaast zou het icoon voor het Home-scherm van de game zijn gelekt. Nintendo houdt zijn Nintendo Direct: E3 2018-presentatie over precies een week, dus als Fortnite op de Switch gaat verschijnen, horen we dat waarschijnlijk dan.