Binnenkort GameCube-controllers voor Switch met officiële licentie

Herleef je kindertijd met de officiële door de GameCube geïnspireerde controllers voor de Switch.

Het bedrijf PowerA is een nieuwe reeks van door de GameCube geïnspireerde controllers voor de Switch aan het maken. Op Reddit heeft de gebruiker Mew_The_Creator al een voorproefje gegeven. Bij het bedrijf waar hij werkt hebben ze van Nintendo de doosjes van de reeks nieuwe controllers al binnengekregen. Hoewel dit nog enkel de verpakkingen zijn en er dus nog geen product in zit, is het bevestigd dat deze nieuwe controllers binnenkort in de winkels liggen.

Een exacte releasedatum is er nog niet, maar we houden jullie op de hoogte. Ga jij een van deze nieuwe controllers halen? Laat het ons weten in de reacties.

 

Joey

Heyhey! Ik ben een 20-jarige jongen genaamd Joey. Ik ben heel creatief ingesteld, hou van tekeningen en volg een studie voor ICT Programmeren aan het hbo. Naast het schrijven bij Daily Nintendo sta ik ook nog bekend als PandyBearArt (www.instagram.com/PandyBearArt). Verder hou ik van gamen, anime en het horror-genre. Hoe darker hoe beter!.

7 gedachten over “Binnenkort GameCube-controllers voor Switch met officiële licentie

Geef een reactie