Vergelijking Mario Tennis Aces en Ultra Smash

Grafische vooruitgang?

Afgelopen weekend kon je een balletje slaan in de demo van Mario Tennis Aces. Met dank aan de demo werd het mogelijk gemaakt om de eerste beelden te vergelijken met zijn voorganger, namelijk Mario Tennis Ultra Smash. De voorganger werd in de nadagen van de Wii U uitgebracht en ging gebukt onder een hoop kritiek. De kritiek had betrekking op het gebrek aan content, maar kreeg lof vanwege zijn grafische presentatie.

Inmiddels zijn we een paar jaar verder en ligt de opvolger bijna in de winkelrekken. Is de serie grafisch vooruitgegaan? Je kan het waarnemen in de onderstaande video.

Vincent

Ik ben 29 jaar en jarenlang een liefhebber van Nintendo. Dit komt voort uit het leveren van unieke games en consoles waarbij plezier en beleving bovenaan staan. Series als The Legend of Zelda, Metroid, Pikmin en Animal Crossing staan hoog in mijn lijstje.

2 gedachten over “Vergelijking Mario Tennis Aces en Ultra Smash

Geef een reactie