Soundtrack Xenoblade Chronicles 2 aardig verkocht

De JRPG-titel weet ook CD’s te verkopen!

Afgelopen week werd de soundtrack van Xenoblade Chroncles 2 in Japan uitgebracht. De soundtrack verscheen in meerdere uitvoeringen, waaronder een zeer gelimiteerde editie met een USB in vorm van een Core Crystal. De soundtrack wist maar liefst 15.000 exemplaren te verkopen, en dat is op zijn minst aardig te noemen. Als er gekeken wordt naar andere soundtracks doet deze uitvoering het niet slecht. Onderstaande games wisten bij lancering meer exemplaren te verkopen.

  • Splatoon soundtrack – 43,000
  • The Legend of Zelda: Breath of the Wild soundtrack – 23,328
  • Splatoon 2 – 18,000

Voor wie niet de soundtrack heeft besteld of kunnen bemachtigen, kan YouTube raadplegen voor de indrukwekkende muziekstukken van Xenoblade Chronicles 2.

Vincent

Ik ben 28 jaar en jarenlang een liefhebber van Nintendo. Dit komt voort uit het leveren van unieke games en consoles waarbij plezier en beleving bovenaan staan. Series als The Legend of Zelda, Metroid, Pikmin en Animal Crossing staan hoog in mijn lijstje.

Geef een reactie