Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Mario Tennis Aces Tournament nadert einde

Je kan nog spelen tot vannacht!

Je kan nog spelen tot vannacht!

Het zal de meeste lezers van Daily Nintendo niet ontgaan zijn, maar dit weekend kan je de online demo van Mario Tennis Aces spelen. In de demo kan je met bekende personages tegen spelers over de hele wereld strijden. Tijdens het spelen speel je zelfs personages vrij en kan je een unieke outfit voor Mario krijgen, welke je kan gebruiken in de volledige game.

Wie de demo nog niet gespeeld heeft kan tot vannacht, 00:59 uur, het tennisbaan betreden. Daarna sluit de demo en zal je vermoedelijk moeten wachten tot 22 juni, want dan zal Mario Tennis Aces worden uitgebracht. Maar voordat het zover is, zijn wij benieuwd naar jullie ervaringen? En ga je de game in huis halen? Laat het ons weten in de onderstaande berichtensectie!