Gamestop heeft onbekende titels in systeem

Tien placeholders wachten op een onthulling?

Het Amerikaanse bedrijf Gamestop heeft in haar systeem tien SKU’s voor de Switch opgenomen. Een SKU is een nog nader te omschrijven object, en met het oog op de E3 kan het zo zijn dat het onthullen van de onbekende titels niet lang op zich laat wachten. Dit betekent echter niet dat het om tien titels gaat, omdat het ook kan gaan om andere uitvoeringen van één spel.

Dit is overigens niet de eerste keer dat vlak voor een evenement of Nintendo Direct bij een bedrijf SKU’s in het systeem zijn waargenomen. Waardoor het eerder een kwestie van tijd is, voordat wij de onthullingen mogen aanschouwen. Op welke titels hoop jij?

Vincent

Ik ben 28 jaar en jarenlang een liefhebber van Nintendo. Dit komt voort uit het leveren van unieke games en consoles waarbij plezier en beleving bovenaan staan. Series als The Legend of Zelda, Metroid, Pikmin en Animal Crossing staan hoog in mijn lijstje.

Eén gedachte over “Gamestop heeft onbekende titels in systeem

Geef een reactie