Captain Toad: Treasure Tracker Switch vs. 3DS

Over een dikke maand verschijnt Captain Toad: Treasure Tracker voor zowel de Switch als de 3DS. In dit artikel vergelijken we een aantal screenshots van beide versies met elkaar. 

Captain Toad: treasure Tracker was oorspronkelijk een spel voor de Nintendo Wii U. Na het tegenvallende succes van deze console heeft Nintendo al veel games een port gegeven. Zo zagen we Hyrule Warriors naar de 3DS komen (en later ook naar de Switch). Ook Super Mario Maker maakte de overstap naar de Nintendo 3DS.

De Switch zelf heeft ook al verschillende ports gezien van spellen die oorspronkelijk verschenen voor de Nintendo Wii U. Denk bijvoorbeeld aan Mario Kart, Donkey Kong Country en Pokken Tournament.

Met de aankomende titel Captain Toad: Treasure Tracker krijgen beide systemen weer een extra port erbij. De afgelopen weken hebben we verschillende trailers gezien en kwamen er langzaam ook steeds meer screenshots van het spel beschikbaar. Ondertussen is er genoeg materiaal om de twee versies goed met elkaar te vergelijken. In onderstaande afbeeldingen zie je steeds links de Switch-versie van het spel en rechts de 3DS-versie. Wanneer je op de afbeeldingen klikt kan je ze nog een stuk groter bekijken.

Hoewel niet alle screenshots exact hetzelfde laten zien krijg je toch een goed beeld van de verschillen tussen deze twee spellen. Bedenk ook dat het scherm van de 3DS waarschijnlijk een stuk kleiner is dan het scherm waar je nu op kijkt. Daardoor ziet het beeld er soms wat vertekend uit.

Wat vind jij van deze screenshots? Laat het ons weten in de reacties.

Jop

Een 24 jarige Nintendo fan. Op het moment volg ik een IT-Traineeship bij Calco. In mijn vrije tijd vaak aan het gamen op mijn Switch of Pokémon aan het vangen in Pokémon Go. Zin in een potje Splatoon 2? Stuur me een berichtje!

9 gedachten over “Captain Toad: Treasure Tracker Switch vs. 3DS

Geef een reactie