West of the Loathing krijgt fysieke versie

West of the Loathing krijgt een Limited Run Games behandeling.

Gisteren is het spel West of the Loathing uitgekomen voor de Nintendo Switch. Nu is er ook bekend gemaakt dat er een speciale fysieke versie uit zal komen vanaf Limited Run Games. West of the Loathing is een single player comedy game welke zich in het wilde westen afspeelt. Alles in het spel is handgetekend, daarnaast heeft het een open wereld waarin je vrij rond kan lopen. Daarnaast heeft het turn based gevechts elementen en bevat het vooral veel humor. Bekijk de lanceringstrailer van de game hieronder.

 

Jorden

Ik ben 21 jaar en sinds de N64 een Nintendo gamer in hart en nieren. Je kan mij bereiken via Twitter, Facebook, Google+, Youtube (https://www.youtube.com/user/MrJordenBakker) en Mail (jorden1506dailynintendo@gmail.com)

Geef een reactie