Pokémon Quest nu al meer dan één miljoen keer gedownload

De net verschenen Switch-titel is een groot succes.

Pokémon Quest werd twee dagen geleden aangekondigd voor de Nintendo Switch en was daarna ook meteen gratis te downloaden in de eShop. De game mag inmiddels een succes genoemd worden want deze is sindsdien al meer dan één miljoen keer gedownload. Pokémon Quest is een schattige 3D-voxel game waarbij je Pokémon verzameld, traint en bevecht. Zo kun je de Pokémon die je bezit in één team van drie op verschillende avonturen sturen in het vierkante universum. Via expedities kun je in de game items en power-ups verzamelen. Met deze items kun je vervolgens gaan koken om zo nieuwe Pokémon aan te trekken.

Momenteel is Pokémon Quest alleen beschikbaar voor Nintendo’s hybride console. Eind deze maand komt het spel echter ook naar smartdevices en zal ook dan gratis te downloaden zijn.

3 gedachten over “Pokémon Quest nu al meer dan één miljoen keer gedownload

Geef een reactie