Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Pokémon Quest krijgt eigen merchandisereeks

Pokémon Quest komt met een gloednieuwe reeks merchandise.

Pokémon Quest komt met een gloednieuwe reeks merchandise.

Een paar dagen geleden heeft The Pokémon Company een persconferentie gehouden waarbij drie nieuwe Pokémon-games bekend werden gemaakt, waarvan één Pokémon Quest was. Pokémon Quest is een schattige 3D-voxel game waarbij je Pokémon verzameld, traint en bevecht. Zo kun je de Pokémon die je bezit in één team van drie op verschillende avonturen sturen in het vierkante universum.

Gepaard met deze schattige Pokémon-game, komt er ook Pokémon Quest-merchandise. Deze nieuwe merchandise zal op 2 juni beschikbaar zijn in de Pokémon Centers. De collectie bestaat uit één vierkante Pikachu-knuffel en acht knuffelsleutelhanger van Bulbasaur, Charmander, Squirtle, Pikachu, Eevee, Magikarp, Electrode en Slowpoke. De Pikachu-knuffel zal 25 cm groot zijn, terwijl de knuffelsleutelhanger elk 10 cm groot zijn.

De Pokémon Quest-merchandise kun je online bestellen op bijvoorbeeld eBay, Amazon of een van de vele Pokémon-webwinkels, zoals PokeVault en Asakura-Japan.

Ga jij deze vierkante vriendjes in huis halen? Laat het ons weten in de reacties!