[Gerucht] Aantal E3 Switch games gelekt

Mogelijk is er een nieuwe ronde E3 games gelekt, met onder andere Fortnite, Paladins en Dragon Ball Fighterz.

Nu is het een gerucht, maar verschillende grote outlets bevestigen informatie door middel van hun eigen bronnen te hebben verkregen rondom aankomende E3-onthullingen. Zo heeft Destructoid al van verschillende titels een bevestiging gekregen. Desalniettemin blijft dit een gerucht, dus ga er niet 100% vanuit dat dit waar is. Van onderstaande afbeelding is het volgens Destructiod en Kotaku erg aannemelijk dat het waar is. Zo zijn meerdere games al aangekondigd, zoals FIFA 19, Starlink, Monster Hunter en Mario Tennis. Daarnaast is Fortnite ook genoemd door een bron van Kotaku en had Paladins al langere tijd informatie voor de Switch in hun data staan. Als laatste zou Dragon Ball nog genoemd zijn tegen Kotaku en heeft het Killer Queen Twitteraccount opeens alle afbeeldingen op zwart gezet. We moeten onthouden dat dit niet alles zal zijn van het evenement, aangezien Super Smash Bros. de kern van de Nintendo-booth zou zijn dit jaar.

E3 leak

Jorden

22 jarige Nintendo nerd en Games&Interactie student aan de UU. Twitter: Jorden1506 YouTube: http://www.youtube.com/c/WePlayGames

5 gedachten over “[Gerucht] Aantal E3 Switch games gelekt

Geef een reactie