Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Dark Meta Knight onthuld als nieuwe Dream Friend voor Kirby Star Allies

Hij voegt zich bij Daroach als tweede Dream Friend in de zomerupdate.

Hij voegt zich bij Daroach als tweede Dream Friend in de zomerupdate.

Nintendo en HAL Laboratory teaseden een paar dagen geleden op Twitter al de tweede Dream Friend voor de zomerupdate van Kirby Star Allies. Vandaag hebben ze, ook via Twitter, officieel onthuld dat het personage in kwestie Dark Meta Knight is. Dark Meta Knight verscheen voor het eerst als de veronderstelde eindbaas in Kirby and the Amazing Mirror voor de Game Boy Advance.

We hebben nog geen echte gameplaybeelden van de spiegelversie van Meta Knight gezien, op zijn allesvernietigende spiegelzwaard-aanval na. De laatste Dream Friend moet nog onthuld worden, maar omdat beide aangekondigde personages overeenkomen met de leak van vorige maand, is het geen grote verrassing meer. De tweet met de aankondiging van Dark Meta Knight is hieronder te bekijken.