Wahoo World vanaf vrijdag beschikbaar in Splatoon 2

Lekker kliederen op een nieuwe map!

Vanaf morgen kunnen Splatoon 2-bezitters een nieuwe map lekker onder kliederen met verf. Wahoo World is vanaf morgen beschikbaar in Splatoon 2. Deze map werd in maart al bekend gemaakt, samen met de Octo Expansion in de Nintendo Direct. In deze Direct werden ook oudere maps, Camp Triggerfish en Piranha Pit, bekend gemaakt. Morgen is Wahoo World aan de beurt. Hiermee is er een totaal van achttien speelbare maps. Dit zijn er al twee meer dan de eerste Splatoon!

Nintendo heeft al verschillende afbeeldingen vrijgegeven. Je kunt de afbeeldingen h

 

Robin

Hey, ik ben Robin en ben 18 jaar. Mijn favoriete genres zijn metroidvania's, RPG's en games met een goede mysterieuze sfeer. Mijn favoriete games zijn de Phoenix Wright-games, Ghost Trick en de Mother-serie.

Eén gedachte over “Wahoo World vanaf vrijdag beschikbaar in Splatoon 2

Geef een reactie