Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Nieuw kostuum beschikbaar in Super Mario Odyssey

Race nu in Super Mario Odyssey met het nieuwe kostuum!

Race nu in Super Mario Odyssey met het nieuwe kostuum!

Vorige maand verscheen het groene Broodal konijn kostuum. Hiermee kon je je verkleden als een van de vijanden van Mario. Vandaag is het tijd voor een nieuw kostuum. Nintendo heeft het race kostuum toegevoegd. In de winkel kan je nu de nieuwe outfit kopen. Deze volledige outfit bestaat uit een helm, deze kost 3000 munten en een pak, deze kost 5000 munten. In totaal kost het volledige kostuum 8000 munten. Dit kan je gemakkelijk verdienen door verstopte ballonnen te zoeken.

Er zijn al verschillende filmpjes online gezet waarin dit nieuwe kostuum te bewonderen valt. Wij hebben er eentje hieronder toegevoegd, zodat je al een voorproefje hebt hoe het kostuum er uit komt te zien.

Speel jij nog Super Mario Odyssey? Laat het ons weten in de reacties.