FIFA 19 komt naar de Switch

EA brengt de nieuwe versie van FIFA ook naar de Switch, met betere graphics.

Hoewel de meeste ontwikkelaars inmiddels flink inspringen op het succes van de Nintendo Swith, blijft de support van EA redelijk achterwege. Hierdoor was aanvankelijk nog onduidelijk of FIFA 19 naar de hybride console van Nintendo zou komen. De komst van de 2019-versie is vandaag echter bevestigd. Op grafisch gebied zal de game verbeterd worden. Wél zal ook deze versie nog draaien op een custom-engine in plaats van de Frostbite-engine die voor andere versies wordt gebruikt. Volgens Andrei Lazarescu, producer van de FIFA World Cup-modus, is het niet uitgesloten dat de Switch-versie van FIFA in de toekomst wel op de Frostbite-engine gaat draaien.

Jorden

22 jarige Nintendo nerd en Games&Interactie student aan de UU. Twitter: Jorden1506 YouTube: http://www.youtube.com/c/WePlayGames

2 gedachten over “FIFA 19 komt naar de Switch

Geef een reactie