Astro A10 Zelda Headset aangekondigd

Astro, maker van hoge kwaliteit koptelefoons, heeft vandaag hun eerste Switch headset aangekondigd in de stijl van Zelda.

Astro Gaming heeft in april aangekondigd dat ze zouden gaan samenwerken met Nintendo, de eerste vrucht van deze samenwerking is vandaag onthuld. Speciaal voor de Nintendo Switch zal er een Astro A10 headset verschijnen met een speciale Breath of the Wild print erop. De headset zal geen compromis maken voor gaming geluid en zal daarnaast een speciale chat adapter hebben voor de online chat. Ook zal die net als andere A10 headsets memory foam oorkussens hebben en een omnidirectionele microfoon.

Astro Headset

Jorden

22 jarige Nintendo nerd en Games&Interactie student aan de UU. Twitter: Jorden1506 YouTube: http://www.youtube.com/c/WePlayGames

4 gedachten over “Astro A10 Zelda Headset aangekondigd

Geef een reactie