Video toont eerste 21 minuten van ICEY

Vanaf morgen beschikbaar!

ICEY, de 2D side-scrolling action game, is vanaf morgen te downloaden in de Switch e-shop. Voor iedereen die nog twijfels heeft over deze game is door youtube kanaal Nintendo Hall een video online gezet, waarin je alvast een beeld krijgt van de eerste 21 minuten. De video kun je hieronder bekijken.

ICEY beschrijft zichzelf als een meta game, waarin je de wereld door ICEY’s ogen bekijkt. Een alwetende stem zal je vertellen waar het verhaal heengaat en waar je heen zou moeten gaan, maar waarom zou je hem geloven? Waarom zou je zijn bevelen opvolgen? De game daagt je uit je eigen vragen te stellen, maar weet je zeker dat je het antwoord wil weten?

Patricia

Hallo daar! Mijn naam is Patricia en ik ben alweer 28 jaar oud. Ik hou van verhalen en ben een groot gedeelte van mijn tijd bezig deze te maken als zijnde tekeningen, tekst en games. Ik ben groot Nintendo fan sinds ik Pokémon Silver kreeg op mijn 11e verjaardag, en je kunt mij wakker maken voor games met unieke of excentrieke verhalen. Hoe gekker hoe beter!

Geef een reactie