Team Sonic Racing gelekt voor Nintendo Switch

Het geteasede racespel van SEGA lijkt Sonic-exclusive.

Een tijdje terug heeft SEGA in een korte teaser-trailer aangekondigd dat ze bezig zijn met een nieuwe race-game. Het was onduidelijk of het hier ging om een nieuwe titel in de Sonic & SEGA All-stars-serie of iets compleet nieuws. Walmart heeft nu op zijn website een productpagina gepubliceerd van Team Sonic Racing. Hierbij zijn ook de productbeschrijving, screenshots en hoes voor de game gelekt.

Team Sonic Racing combineert elementen van arcade en snelle racegames in competitieve stijl. Je kunt in je eentje racen, maar ook samenwerken in een team door power-ups en snelheidsboosts te delen. Er zullen een online multiplayer- en lokale co-op-modi met 12 spelers per race zijn. Lokaal kun je samenspelen in splitscreen met vier spelers in diverse offline en online racemodi, waaronder de Grand Prix-modus, Exhibition-modus, Time Trials en de Team Adventure-modus.

In Team Racing race je als een team en gebruik je verschillende Team Moves om je teamgenoten te helpen, tegenstanders uit te schakelen en de Team Ultimate te ontketenen. Je kunt zowel de prestaties als het uiterlijk van je voertuigen aanpassen en het aanpassen aan je racestijl. Ook keren de bekende Wisps terug uit onder andere Sonic Colours en Sonic Forces. Zij dienen als offensieve en verdedigende voorwerpen om van rivaliserende teams te winnen. De Adventure-modus is een verhaalstand waarbij spelers kennis maken met de basistechnieken en personages van het spel. Over personages gesproken, de game bevat 15 speelbare personages uit de hele Sonic-serie en drie verschillende personagetypen: de snelheids-, techniek- en krachtklas.

Wanneer de game precies moet verschijnen is nog niet bekend. Een officiële aankondiging van SEGA lijkt echter niet ver weg te zijn.

 

Ruben

Ik ben 23 jaar en van jongs af aan al een groot fan van gaming, met een voorliefde voor Nintendo. Er zijn maar weinig gameseries van Nintendo die ik niet gespeeld heb. Vroeger was ik een en al platform/adventure-games, nu heb ik een lichte voorkeur voor RPG's.

2 gedachten over “Team Sonic Racing gelekt voor Nintendo Switch

Geef een reactie