Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Street Fighter 30th Anninersary Collection lanceringstrailer

Vanaf gisteren is het spel te verkrijgen voor Nintendo Switch.

Vanaf gisteren is het spel te verkrijgen voor Nintendo Switch.

Gisteren werd Street Fighter 30th Anniversary Collection gelanceerd voor Nintendo Switch en voor zo’n €49,99 kan ook jij het spel in huis halen. Deze versie bevat twaalf iconische Street Fighter-titels, met de Street Fighter I-, Street Fighter II-, Street Fighter III- en Street Fighter Alpha-series, een echte aanrader dus voor alle fans van de spelreeks. Hoewel deze collectie ook op andere consoles uitgebracht werd, is er enkel voor Nintendo Switch ook een recreatie van Super Street Fighter II: The Tournament Battle toegevoegd!

Met de release van de game komt natuurlijk ook een launch trailer. Deze kan je hieronder bekijken!

 
Ben jij een echte Street Fighter fan en heb jij alle games in huis? Ga jij ook deze nieuwste collectie aanschaffen? Laat het ons zeker weten!