Pokémon Quest nu te downloaden in de eShop

Er is een nieuwe Free to Start titel op de Switch, Pokémon Quest.

In Pokémon Quest kan je Pokémon ontmoeten in een geheel nieuwe stijl alle Pokémon zijn namelijk gemaakt uit vierkante blokken. Het spel speelt zich af op Tumblecube Island welke je tot hartelust kan verkennen terwijl je andere Pokémon ontmoet, bevecht, bevriend en schatten vindt. Vindt speciale Power Stones om je Pokémon sterker te maken en daarnaast kan je zelf jouw Pokémon hun karaktereigenschappen bepalen. Net als in Let’s Go zijn er voorlopig alleen Kanto Pokémon. Wel is het spel gratis te downloaden en moet die ook naar mobiele apparaten komen.

 

Jorden

Ik ben 21 jaar en sinds de N64 een Nintendo gamer in hart en nieren. Je kan mij bereiken via Twitter, Facebook, Google+, Youtube (https://www.youtube.com/user/MrJordenBakker) en Mail (jorden1506dailynintendo@gmail.com)

4 gedachten over “Pokémon Quest nu te downloaden in de eShop

Geef een reactie