Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Nieuwe Pokémon officieel onthuld!

Pokémon Let's Go
Na maanden geruchten is het zover de nieuwe Pokémon RPG games zijn onthuld en komen op 16 november!

Na maanden geruchten is het zover de nieuwe Pokémon RPG games zijn onthuld en komen op 16 november!

In de trailer wordt alles van de leaks gedeeld. Zo zien we Kanto in een nieuw licht, de Pokémon Go integratie waarmee je Pokémon kan uitwisselen. Voor het eerst zal Pokémon ook lokale multiplayer inzitten waarmee je samen kan spelen. Hoewel er niet exact is ingegaan op wilde Pokémon tegen komen is het sowieso duidelijk gemaakt dat je deze Pokémon met motion controls zal kunnen vangen. Vooralsnog zijn er alleen Kanto Pokémon bevestigd in het spel, maar we zien onder andere Professor Oak, Team Rocket en Mewtwo als bekende elementen voorbij komen.

Vervolgens zien we de nieuwe interactieve Poké Ball Plus, een accesoire waarmee je in plaats van een Joy-Con Pokémon kan vangen. De bal bevat motion besturing, lichteffecten en speelt geluiden af zoals de Pikachu geluiden in de trailer. Wanneer je na een wandeling je Pokémon terug in de game brengt krijg je verschillende beloningen.

De speciale Pokémon aan het einde van de trailer is bevestigd als een compleet nieuwe Pokémon.

De games komen op 16 november wereldswijd uit evenals de Poké Ball Plus accesoire.