WK Update FIFA 2018 nu te downloaden

Over iets meer dan twee weken beginnen de wereldkampioenschappen voetbal in Rusland. Omdat Nederland zich dit jaar niet heeft geplaatst heb je genoeg tijd om lekker door te gamen. Bijvoorbeeld met de WK update van FIFA 2018.

Eerder schreven we al dat er een WK update aan zat te komen. Vandaag is het zo ver en kan je deze update downloaden. Als je de update binnen hebt gehaald zie je meteen een grote knop die linkt naar het WK-deel van het spel. In het WK-deel heb je ook je eigen menu’s en een eigen versie van FUT (Fifa Ulitmate Team). In feite speel je dus een compleet nieuw spel.

Alle 32 landen die zich hebben geplaatst voor het WK zijn te vinden in het spel. Landen die zich niet hebben geplaatst kunnen ook niet gekozen worden. In eerdere berichten van EA Sports leken ook deze beschikbaar te zijn.

De WK-update is gratis beschikbaar voor iedereen die het spel FIFA 18 heeft gekocht. Heb jij zin om het WK na te spelen? Laat het ons weten in de reacties.

Jop

Een gamende basisschool leraar van 24 jaar. Sinds de GameBoy Color al een fan van Nintendo. Hoewel ik Zelda game fantastisch blijf vinden speel ik tegenwoordig vaker Splatoon!

Eén gedachte over “WK Update FIFA 2018 nu te downloaden

Geef een reactie