Oha Suta gaat “schokkend” Pokemon-nieuws delen

Gaan we meer zien van Pokémon Switch?

Oha Suta, een Japanse variëteitsspelshow, zal op 31 mei behoorlijk “schokkend” Pokemon-nieuws met ons gaan delen. De aflevering zal volgens zijn bescherming “een moment dat een nieuw verhaal begint” zijn.

De website van Oha Suta heeft de beschrijving van de aflevering van donderdag inmiddels veranderd. Er wordt nu gezegd dat de aflevering “vol Pokemon-informatie” zal zitten. Dit klinkt opzettelijk vaag, dus we zullen moeten afwachten en zien wat dit betekent. Misschien hebben de programmamakers dit gedaan om de verwachtingen te verlagen, omdat veel mensen een verwachten dat er meer informatie gedeeld gaat worden over de aankomende Pokemon-game op Nintendo Switch.

Hou Daily Nintendo zeker in de gaten voor meer informatie over Pokémon Switch. Wat verwacht jij van de komende uitzending van Oha Suta?

Ruben

Ik ben 22 jaar en van jongs af aan al een groot fan van Nintendo en hun games. Het is moeilijk om tussen de geweldige series favorieten te kiezen, maar de Mario-games hebben sinds jongs af aan een speciale plek in mijn hart.

4 gedachten over “Oha Suta gaat “schokkend” Pokemon-nieuws delen

Geef een reactie