Nintendo kondigt nieuwe New 2DS XL aan.

Nintendo heeft vandaag een nieuwe editie van hun New 2DS XL aangekondigd. Het gaat om de New 2DS XL Hylian Shield Edition. Een editie die helemaal uitgevoerd is in de stijl van het schild uit de bekende Legend of Zelda serie. 

Deze Hylian Shield Edition lijkt tot nu toe alleen uit te komen in Noord-Amerika. Over een ruime maand kunnen de Amerikanen al aan de slag met deze editie. Op 2 juli komt hij uit. Om deze door Zelda geïnspireerde handheld nog wat verder af te maken zal het spel “The Legend of Zelda – A Link Between Worlds” al geïnstalleerd zijn bij aankoop van het systeem.

De buitenkant van het systeem heeft de herkenbare blauwe kleuren van het Hyliaanse schild. Net als bij het schild is er een zilveren rand om het gehele systeem aangebracht. Verder zitten er nog verschillende opdrukken op zoals het gouden Triforce logo en de “Hylian Crest” het logo in de vorm van een vogel welke ook te vinden is op het schild.

Het is niet het eerste systeem uit de 3DS familie wat een speciale Zelda uitgave krijgt. Bekijk hieronder eerdere speciale uitgaves binnen het Zelda universum. Eerst was er de klassieke 3DS, deze kreeg een Zelda editie ter ere van de 25e verjaardag van de serie. Vervolgens kwam er een 3DS XL met een Zelda: A Link Between Worlds thema. De New 3DS XL kreeg ook twee Zelda uitgaves. Deze stonden in het teken van de Majora’s Mask remake.

Wat vind jij van deze nieuwe New 2DS XL? Laat het ons weten in de reacties.

Jop

Een gamende basisschool leraar van 24 jaar. Sinds de GameBoy Color al een fan van Nintendo. Hoewel ik Zelda game fantastisch blijf vinden speel ik tegenwoordig vaker Splatoon!

3 gedachten over “Nintendo kondigt nieuwe New 2DS XL aan.

Geef een reactie