Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Build-A-Bear teased nieuwe knuffel

A wild Build-A-Bear knuffel has appeared!

A wild Build-A-Bear knuffel has appeared!

Build-A-Bear maakte op hun Facebookpagina bekend dat er op 31 Mei een nieuwe Pokémon-knuffel onthult zal worden. Naast de nog onbekende Pokémon heeft Build-A-Bear al enkele Pokémon-knuffels gemaakt, waaronder Pikachu, Charmander, Squirtle, Bulbasaur, Vulpix, Meowth en Eevee.

Er gaan al enkele geruchten rond over dat het Psyduck of Jigglypuff kan zijn, maar er zijn nog geen officiële details bekend. Wel is het al zeker dat de nieuwe Build-A-Bear Pokémon knuffel net zoals zijn voorgangers een versie krijgt met extra kleren en geluid. Ook zal er een goedkopere versie zijn zonder deze extra’s.

Welke Pokémon denk jij dat zich aansluit bij de Build-A-Bear Pokémon knuffel reeks? Laat het ons weten in de reacties!