Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Winnaars The Adventures of Elena Temple prijsvraag bekend

Kijk snel of jij de gelukkige winnaar bent geworden.

Kijk snel of jij de gelukkige winnaar bent geworden.

De afgelopen dagen kon je bij Daily Nintendo kans maken op de Switch-titel The Adventures of Elena Temple.  Deze titel is sinds enkele weken verkrijgbaar voor de Nintendo Switch en in samenwerking met GrimTalin mochten wij twee digitale exemplaren van de game verloten. Om kans te maken op The Adventures of Elena Temple moest je reageren op het bericht én op nog een ander nieuws- danwel forumbericht op DN. Uit alle deelnemers hebben we twee gelukkige winnaars getrokken en dat zijn geworden:

We wensen jullie enorm veel plezier met de game. De prijs wordt binnenkort per privebericht toegestuurd.