Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

[Prijsvraag] Win 2x The Adventures of Elena Temple

Ga jij binnenkort op avontuur in de dungeons van 8-bit land?

Ga jij binnenkort op avontuur in de dungeons van 8-bit land?

The Adventures of Elena Temple is nu verkrijgbaar op de Nintendo Switch en dat deze titel erg leuk is liet Patricia al weten in haar review. Laat je overspoelen door nostalgie in deze game en duik weer even terug in de tijd. Jij maakt nu kans op The Adventures of Elena Temple want in samenwerking met GrimTalin mogen we 2 digitale exemplaren van de titel verloten. Om kans te maken op deze game reageer je op dit bericht én op nog een ander nieuws- danwel forumbericht op DN.

Meedoen kan tot en met 27 mei. Om te reageren heb je een account nodig op Daily Nintendo. Heb je deze nog niet? Maak ‘m hier (gratis) aan! Veel succes!

Redactionele crew alsmede moderators op de website van Daily Nintendo zijn uitgesloten van deelname. De winnaar wordt zo snel mogelijk na de laatste dag van deelname bekend gemaakt. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. Prijzen worden per mail of PM verstuurd.