Emily Rogers: Pokémon voor de Switch wordt nog steeds in mei aangekondigd

De nog onaangekondigde Pokemon-titel voor de Nintendo Switch zou nog steeds deze maand worden aangekondigd

Emily Rogers brengt regelmatig geruchten naar buiten op Nintendo-gebied. Het interessante is echter dat de informatie van haar regelmatig blijkt te kloppen. Toen zij onlangs aangaf dat de nog onaangekondigde Pokémon-titel voor de Nintendo Switch in mei dit jaar zou worden aangekondigd, werden veel fans enthousiast. De maand mei is nu echter bijna voorbij en nog steeds is het spel niet aangekondigd. Ondanks dat velen er inmiddels vanuit zullen gaan dat de informatie niet klopte of is gewijzigd, heeft Emily Rogers nogmaals aangegeven dat zover zij weet de aankondiging nog steeds voor deze maand op de planning staat. Nintendo en de Pokémon Company zouden hun plannen daarvoor niet hebben gewijzigd.

Denk jij dat het spel de komende dagen nog wordt onthuld?

4 gedachten over “Emily Rogers: Pokémon voor de Switch wordt nog steeds in mei aangekondigd

Geef een reactie