Nieuwe trailer Captain Toad: Treasure Tracker brengt gameplay in beeld

Puzzels uit Captain Toad: Treasure Tracker staan centraal in een nieuwe trailer.

De Wii U-game Captain Toad: Treasure Tracker komt deze zomer naar Nintendo Switch en 3DS. Het spel is lichtelijk gebaseerd op de minigames uit Super Mario 3D World met Toad in de hoofdrol. Zo moet je in veel levels de weg naar de ster zien te vinden. De game kent echter niet alleen puzzel levels maar ook on-rail levels en grote bazen.

De versie voor de Nintendo Switch en 3DS krijgt extra levels welke zijn gebaseerd op de New Donk City uit Super Mario Odyssey. Onderstaande trailer toont gameplay beelden van Captain Toad: Treasure Tracker.

4 gedachten over “Nieuwe trailer Captain Toad: Treasure Tracker brengt gameplay in beeld

Geef een reactie