Mario Tennis Aces demo beschikbaar

…maar nog niet speelbaar!

In het weekend van 1 juni is het mogelijk om een balletje te slaan in de demo van Mario Tennis Aces. Onder de subtitel Online Tournament Demo is het mogelijk om een voorproefje te ervaren van de uiteindelijke volledige game die 22 juni in de winkels zal liggen. De demo richt zich op het online-gedeelte van de game en laat spelers wereldwijd met elkaar strijden. In de demo zijn een aantal personages beschikbaar, denk aan Mario, Luigi, Peach en Yoshi.

De demo is al te vinden in de Nintendo eShop, maar is nog niet speelbaar. Wel heb je de mogelijkheid om kennis te maken met het menu welke wordt ondersteund door een aardige soundtrack. Van vrijdag 1 juni 16:00 uur tot maandag 4 juni 00:59 uur is de demo van Mario Tennis Aces gratis uit te proberen. Wie deelneemt aan de demo kan een speciale outfit van Mario in zijn standaard tuinbroek en pet als beloning krijgen. Deze outfit kan echter alleen in de volledige game gebruikt worden.

Ben jij volgend weekend op een van de tennisbaan van Mario Tennis Aces te vinden? Laat het ons weten in de onderstaande berichtensectie!

Vincent

Ik ben 29 jaar en jarenlang een liefhebber van Nintendo. Dit komt voort uit het leveren van unieke games en consoles waarbij plezier en beleving bovenaan staan. Series als The Legend of Zelda, Metroid, Pikmin en Animal Crossing staan hoog in mijn lijstje.

2 gedachten over “Mario Tennis Aces demo beschikbaar

Geef een reactie