Winnaar Shin Megami Tensei: Strange Journey Redux prijsvraag

Kijk snel of jij de gelukkige winnaar bent geworden.

De afgelopen dagen kon je bij Daily Nintendo kans maken op de 3DS-titel Shin Megami Tensei: Strange Journey Redux.  Deze titel is sinds afgelopen week verkrijgbaar voor de Nintendo 3DS en in samenwerking met Koch Media mogen wij één digitaal exemplaar van de game verloten. Om kans te maken op Shin Megami Tensei: Strange Journey Redux moest je reageren op het bericht én op nog een ander nieuws- danwel forumbericht op DN. Uit alle deelnemers hebben we een gelukkige winnaar getrokken en dat is geworden @knoet

We wensen je enorm veel plezier met de game. De prijs wordt zo snel mogelijk per privebericht toegestuurd.

5 gedachten over “Winnaar Shin Megami Tensei: Strange Journey Redux prijsvraag

Geef een reactie