Nintendo Switch zonder dock te koop in Japan

Goed nieuws voor mensen die een extra Switch willen kopen.

De Switch kan op veel manieren gebruikt worden: je kan spelen op je tv, in handheldstand en in tafelstijl met de standaard. Er zijn echter mensen die een extra Switch willen kopen en geen zin hebben in een tweede dock, of mensen die nog geen Switch hebben en graag alleen in handheldmodus spelen. Als je in Japan woont, heeft Nintendo de perfecte oplossing voor je.

De Japanse My Nintendo-winkel laat klanten nu een systeem kopen dat alleen wordt geleverd met de console, Joy-Con-controllers en Joy-Con-polsriempjes. Het bevat geen dock, Joy-Con grip, AC-adapter of HDMI-kabel. Deze nieuwe optie kost 24.980 yen (â‚Ŧ194,52). Een normaal Switch-pakket is in Japan geprijsd op 29.980 yen (â‚Ŧ233,45). Voor nu is het onduidelijk of deze Switch-versie ook in het Westen zal verschijnen.

Ruben

Ik ben 22 jaar en van jongs af aan al een groot fan van Nintendo en hun games. Het is moeilijk om tussen de geweldige series favorieten te kiezen, maar de Mario-games hebben sinds jongs af aan een speciale plek in mijn hart.

8 gedachten over “Nintendo Switch zonder dock te koop in Japan

 • 24/05/2018 om 09:39
  Permalink

  Handig voor mensen die een tweede willen of mensen die hem enkel als handheld gebruiken 😛 Altijd goed als dit soort dingen ook naar het westen komt, meer keuzes is altijd goed 🙂

 • 24/05/2018 om 10:04
  Permalink

  Nice dat ze dit doen! Dit kan ook handig voor mensen zijn die gebruik willen maken van de Switch maar amper thuis zijn!

  En het is zoals Pascal al zei: meer keuzes is altijd goed! Het helpt gelijk een beetje de verkoopcijfers op te krikken!

 • 24/05/2018 om 15:28
  Permalink

  Tja 40 euro verschil. 40 euro waarvoor geen dock, geen adapter, geen HDMI kabel en geen joy-con grip. De dock plus voeding plus HDMI kabel kost los, met een beetje zoeken zo’n 80 euro. Zo bekeken lijkt die 40 euro verschil dan toch wel een redelijk bedrag.
  Ik zou die 40 euro er wel bij betalen.

 • 24/05/2018 om 15:43
  Permalink

  Leuk voor gezinnen waarbij maar ÊÊn dock nodig is. In handheldland Japan is dit natuurlijk helemaal een uitkomst. Ik weet zeker dat dit daar een boost aan verkoop zal geven.

Geef een reactie