Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Splatoon 2: Gameplay tips met Hisashi Nogami – Deel 1

Tips voor Splatoon 2 nodig van de enige echte Hisashi Nogami? Bekijk de eerste video van de series hier!

Tips voor Splatoon 2 nodig van de enige echte Hisashi Nogami? Bekijk de eerste video van de series hier!

Is Splatoon 2 soms net iets te moeilijk voor je? Word je altijd zelf gesplat voordat je de vijand kan splatten? Dan is er voor jou goed nieuws! Niemand minder dan de ontwikkelaar van Splatoon 2, Hisashi Nogami, geeft je wat tips om je weg in de verf-besproeide levels te vinden.

Nintendo heeft onlangs een video uitgebracht waar Hisashi Nogami je een paar basistips geeft voor Splatoon 2. In de video hieronder zie je hoe hij het veelzijdige shooter-type wapen uitprobeert in een single-player level.

Hebben deze tips je geholpen beter te worden in Splatoon 2? Of wist je deze tips al? Laat het ons weten in de reacties!