Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Releasedatum The Banner Saga 2 & 3 bekend

De geliefde indie-serie komt over twee weken naar de Switch.

De geliefde indie-serie komt over twee weken naar de Switch.

The Banner Saga 2 en 3 werden onlangs aangekondigd voor de hybride console van Nintendo en inmiddels is bekend geworden dat deel 2 op 7 juni naar de Switch komt. Het derde deel in de serie komt iets later, op 26 juli. The Banner Saga 3 zal het derde en laatste deel zijn van de serie, dat zich afspeelt in een door Noorse mythologie geïnspireerde wereld. De eerdere games hebben alom lof ontvangen voor de manier waarop het storytelling en verhaal gedreven keuzes combineert met roleplaying en turn-based strategy gameplay.

Eerst kunnen we aan de slag met The Banner Saga 2. De launch trailer van deel 2 kun je hieronder bekijken.