Nieuwe God Wars: The Complete Legend trailer

Bekijk hier de nieuwe God Wars: The Complete Legend trailer.

Nippon Ichi Software (NIS) Amerika heeft een nieuwe trailer vrijgegeven voor de tactische RPG, God Wars: The Complete Legend. In deze trailer komen er verschillende aspecten van het spel aan het licht. Zo maken we kennis met de verschillende hoofdrolspelers van het spel, krijgen we een kijkje in de wereld Mizuho en zien we een paar gameplaybeelden.

Interesse in deze RPG? Dan moet je nog heel even wachten. God Wars: The Complete Legend zal op 4 September uitkomen in Noord-Amerika, en op 31 Augustus in Europa.

Ga jij deze nieuwe RPG halen? Laat het ons weten in de comments!

 

Joey

Heyhey! Ik ben een 20-jarige jongen genaamd Joey. Ik ben heel creatief ingesteld, hou van tekeningen en volg een studie voor ICT Programmeren aan het hbo. Naast het schrijven bij Daily Nintendo sta ik ook nog bekend als PandyBearArt (www.instagram.com/PandyBearArt). Verder hou ik van gamen, anime en het horror-genre. Hoe darker hoe beter!.

Geef een reactie