Drie nieuwe Nintendo Selects-titels op komst

Leuke titels voor een lage prijs. 

Als games succesvol zijn en al een tijdje in de winkel liggen, dan is er een kans dat deze toegevoegd worden aan de Nintendo Selects line-up. Deze games worden dan opnieuw uitgegeven, maar dan tegen een lagere prijs. Er zitten al veel titels in deze Nintendo Selects-reeks en vanaf 29 juni worden hier ook Super Mario Maker for Nintendo 3DS, Animal Crossing: New Leaf – Welcome amiibo en Donkey Kong Country Returns 3D aan toegevoegd. Nintendo heeft ook een video gedeeld waarin de drie spellen langs komen, deze kun je hieronder bekijken.

Jordy Blanken

Al op een vrij jonge leeftijd kwam ik via mijn neef in aanraking met Nintendo via de Wii en de Nintendo DS. Ik was direct erg geïnteresseerd in het merk en deze interesse is in de afgelopen jaren alleen maar sterker geworden.

6 gedachten over “Drie nieuwe Nintendo Selects-titels op komst

Geef een reactie