Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

DLC Mario + Rabbids heeft een trailer gekregen

Donkey Kong is van de partij, maar niet alleen!

Donkey Kong is van de partij, maar niet alleen!

Het heeft even moeten duren, maar er is onlangs een trailer verschenen betreft de laatste uitbreiding van Mario + Rabbids: Kingdom Battle. De laatste uitbreiding bestaat uit een extra verhaal die gebaseerd is op de avonturen van Donkey Kong. Het verhaal neemt je mee naar eiland gebaseerd op de wereld van de geliefde aap en zal worden vergezeld door Rabbid Peach. Maar dat is niet de enige Rabbid die de strijd aan zal gaan, want Rabbid Cranky zal het team versterken en fungeert als de grote verrassing in de trailer.

Het verhaal van Donkey Kong Adventure speelt zich na de eerste wereld af en zal ongeveer tien uur aan content kennen. Het eiland zal een variërend landschap kennen. Denk aan landschappen gebaseerd op strand en jungle, waarbij ook referenties naar Donkey Kong-games zal worden gemaakt. De nieuwe personages onderscheiden zich van nieuwe wapens, waaronder een Boomerang in vorm van een banaan. Tijdens het spelen van Donkey Kong Adventure ben je gebonden aan de eerder benoemde personages. Het is onduidelijk in hoeverre het mogelijk is om het vervolg van het verhaal en de multiplayer te spelen met de gloednieuwe personages.

Wat wel bekend is, is dat de Gold Edition van Mario + Rabbids: Kingdom Battle net als Donkey Kong Adventure in juni zal verschijnen. De Gold Edition zal geleverd worden met alle DLC, waarbij de aankomende verhaallijn is geïncludeerd. Een exacte releasedatum is nog onbekend. Hieronder staan beelden van Donkey Kong Adventure toegevoegd. Hierbij kan je denken aan een trailer, gameplay en een interview. Wij kijken er al naar uit!