Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Sleep Tight krijgt trailer ter ere van de releasedatum

Naast de releasedatum kwam We Are Fuzzy ook met een trailer

Vanaf 13 juli komen je kinderangsten weer naar boven in Sleep Tight. 

Game-ontwikkelaar We Are Fuzzy heeft zojuist de releasedatum bekend gemaakt van hun spel Sleep Tight. Vanaf 13 juli kan je in deze twin-stick shooter enge monsters te lijf gaan. Bij twin-stick shooters bestuur je je personage met een van de twee joysticks, met de andere joystick richt je je wapen. Zo kan je supersnel 360 graden om je heen schieten.

Dat snel schieten is ook wel nodig. In Sleep Tight kruip je in de huid van een klein kind. Met slechts een geweer op zak neem je het op tegen verschillende monsters. Om jezelf te beschermen kan je overdag een fort bouwen van kussens. Is de dag voorbij en gaat de zon onder? Dan komen de monsters je halen en zal je er alles aan moeten doen om deze van je af te houden.

Naast wat gameplaybeelden worden ook vier van de twaalf speelbare personages geïntroduceerd in de trailer. Zo kan je kiezen voor “Willow, the Ace”, “Wyatt, the Outlaw”, “Brooke, the Rockstar” en “Tommy, the Rascal”. Benieuwd wat dit spel verder te bieden heeft? Kijk dan snel de volledige Release Date Trailer hieronder.