Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

[Prijsvraag] Win Shin Megami Tensei: Strange Journey Redux

Maak kans op deze geweldige actie-RGP vol missies en demonen.

Maak kans op deze geweldige actie-RGP vol missies en demonen.

Het nieuwste spel in de Shin Megami Tensei reeks is Strange Journey Redux. Deze titel is sinds deze week verkrijgbaar voor de Nintendo 3DS en in samenwerking met Koch Media mogen wij één digitaal exemplaar van de game verloten. Je speelt in deze RPG vol actie als VN-soldaat op een belangrijke missie om de aarde te redden. In onze review lees je waarom de game zo leuk is. Om kans te maken op Shin Megami Tensei: Strange Journey Redux reageer je op dit bericht én op nog een ander nieuws- danwel forumbericht op DN.

Meedoen kan tot en met 23 mei. Om te reageren heb je een account nodig op Daily Nintendo. Heb je deze nog niet? Maak ‘m hier (gratis) aan! Veel succes!

Redactionele crew alsmede moderators op de website van Daily Nintendo zijn uitgesloten van deelname. De winnaar wordt zo snel mogelijk na de laatste dag van deelname bekend gemaakt. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. Prijzen worden per mail of PM verstuurd.