Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Happy Birthdays demo nu beschikbaar

De demo van Happy Birthdays is vanaf vandaag beschikbaar.

De demo van Happy Birthdays is vanaf vandaag beschikbaar.

Nippon Ichi Software (NIS) Amerika heeft aangekondigd dat de demo vanaf vandaag speelbaar is. Je kunt de demo van Happy Birthdays downloaden in de Nintendo eShop.

Happy Birthdays is een sandbox game waarbij je in verschillende vierkante wereldjes het ecosysteem volledig zelf kunt bepalen. Zo kun je bijvoorbeeld door de temperatuur of het landschap te veranderen, leven geven aan hele nieuwe levensvormen.

In de nieuwe Happy Birthdays trailer  ”Let’s Get Creatin!” zie je hoe je verschillende aanpassingen kunt maken in je vierkante wereldje. Je ziet bijvoorbeeld hoe je met behulp van punten veranderingen kunt aanbrengen in je ecosysteem en zo een toekomst kunt maken voor je eigen kleine wereldje met een gepersonaliseerd ecosysteem.

Bekijk de nieuwe Happy Birthday ”Let’s Get Creatin!” trailer hieronder.

Ga jij Happy Birthdays halen? Laat het ons weten in de reacties!