Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

‘Nieuwe’ Pokémon in Pokémon Go

We gaan niet naar de vierde generatie Pokémon...

Ontwikkelaar van de mobiele game Pokémon Go kwam vandaag met een persbericht. De komende weken zullen er ‘nieuwe’ Pokémon aankomen. Het gaat dan om de Alolan Forms die we eerder in Pokémon Sun en Moon zagen. 

Met het lekkere weer wat er aan zit te komen vond Niantic het een goed idee om wat zomerse Pokémon te introduceren. De Alolan Forms zagen we voor het eerst in Pokémon Sun en Moon. Deze games waren geïnspireerd op Hawaii, de plek waar het (bijna) altijd zonnig is.

Heel veel informatie is er nog niet gegeven door Niantic. Zo hebben we geen exacte datum waarop we deze nieuwe Pokémon kunnen verwachten. Ook is het niet duidelijk of alle Alolan Forms die we tot nu toe gezien hebben ook in Pokémon Go zullen zitten.

Op de afbeelding die Niantic publiceerde kunnen we al verschillende silhouetten zien. Er lijken op dit moment geen nieuwe Alolan Forms aan te komen afgaand op de afbeelding. Wel lijkt het er op dat alle tot nu toe bekende Alolan Forms hun opwachting maken in Pokémon Go.

Speel jij nog fanatiek Pokémon Go of is de hype wel over? Laat het ons weten in de reacties.