Nieuwe trailer The Lost Child

NIS America heeft een nieuwe trailer online gezet, waarin dit keer gevallen engelen het onderwerp zijn. 

The Lost Child werd in februari aangekondigd voor onder andere de Nintendo Switch. Vanaf 19 juni zal hij daarop zowel fysiek als digitaal te verkrijgen zijn. Om je tot die tijd zoet te houden heeft NIS America een nieuwe trailer online gezet, waarin een gesprek tussen een aantal personages wordt laten zien.

In The Lost Child speel je als Hayato Ibuki, een journalist van een occult tijdschrift. Tijdens eens een onderzoek naar zelfmoorden wordt hij door een schaduw op het spoor geduwd. Hij wordt gered door een meisje genaamd Balucia, waarna zijn nieuwe leven begint. Dit omdat Balucia hem een geweer geeft waarmee hij demonen een wil kan opleggen. Tijdens het doorlopen van het spel kan je meer dan 100 demonen vangen die bekend zijn van echte mythes en legende.

Patricia

Hallo daar! Mijn naam is Patricia en ik ben alweer 29 jaar oud. Ik hou van verhalen en ben een groot gedeelte van mijn tijd bezig deze te maken als zijnde tekeningen, tekst en games. Ik ben groot Nintendo fan sinds ik Pokémon Silver kreeg op mijn 11e verjaardag, en je kunt mij wakker maken voor games met unieke of excentrieke verhalen. Hoe gekker hoe beter!

Geef een reactie