Game of Thrones Composer speelt openingsmuziek na met Nintendo Labo

Waar karton al wel niet goed voor is. 

Ramin Djawadi heeft vele imposante muziek nummers geschreven tijdens zijn carrière, zoals bijvoorbeeld de openingmuziek van Game of Thrones. En hoewel dit de eerste keer was dat hij überhaupt een Switch zag, duurde het niet lang voordat hij dit nummer kon naspelen op de Nintendo Labo Piano. Wie wist dat het deuntje van Game of Thrones gezongen door een kattenkoor zo goed klonk?

De video, gemaakt door IGN, kun je hieronder bekijken.

 

Patricia

Hallo daar! Mijn naam is Patricia en ik ben alweer 28 jaar oud. Ik hou van verhalen en ben een groot gedeelte van mijn tijd bezig deze te maken als zijnde tekeningen, tekst en games. Ik ben groot Nintendo fan sinds ik Pokémon Silver kreeg op mijn 11e verjaardag, en je kunt mij wakker maken voor games met unieke of excentrieke verhalen. Hoe gekker hoe beter!

Eén gedachte over “Game of Thrones Composer speelt openingsmuziek na met Nintendo Labo

Geef een reactie