TRAILER – Bridal Bloom in Fire Emblem Heroes

Bekijk hier de trailer voor de drie nieuwe bruiden…en bruidegom!

Het speciale summoning evenement van vorig jaar is terug; bruiden! Dit keer zijn er drie nieuwe bruiden toegevoegd aan het spel; Tharja, Ninian en Sanaki. Alledrie beschikken ze over boeketten als hun wapens. Als je echter goed oplet zie je aan het einde van de trailer een bekend gezicht; het is Marth! Hij zal ook beschikbaar zijn in de game, maar niet in de banner verschijnen. Het is dan ook mogelijk dat hij een free to play-unit zal zijn. De nieuwe helden zijn vanaf maandag beschikbaar.

Esther

Mijn naam is Esther, ik ben 21 jaar oud, en dol op Nintendo! Schrijven is een grote passie van mij, en ik vind het dan ook super om deze hobby's te combineren binnen mijn werk als redacteur. Mijn favoriete Nintendo-franchises zijn Pokemon, Earthbound, en Fire Emblem.

Eén gedachte over “TRAILER – Bridal Bloom in Fire Emblem Heroes

  • 19/05/2018 om 10:29
    Permalink

    In-game staat er dit: “Also, there will be a Tempest Trials+ where you can earn Special Hero Marth: Altean Groom starting on 25/5/2018 at 9:00 a.m.

Geef een reactie