Super Sportmatchen komt naar Nintendo Switch

Welkom in de wereld van Super Sportmatchen!

Super Sportmatchen komt naar Nintendo Switch via de eShop, dit op 24 mei in Amerika en Japan en op 1 juni voor ons in Europa. Het spel zal €14.99 kosten, dit laten Dangen Entertainment en Kaj Forell Video Game Brand weten.

Hieronder vind je een kleine samenvatting van het spel volgens Dangen Entertainment:

“Welkom in de wereld van Super Sportmatchen! Zal jij zegevieren op het podium – of op de bank – en glunderen als de winnendste winnaar van iedereen? Of zal je schaamtelijk wegduiken onder de zelfgenoegzame grijnzen van de winnaar?

Super Sportmatchen is een extreme lokale multiplayer game-ervaring die nostalgie zal opwekken van de dagen van weleer, waar de winnaars digitale atleten zijn met de snelste vingers, de meest vaste hand en de meest gevatte trash talk! Kies een van de zes world-class Sportmatchen atleten om te strijden voor de eer om de “Champion of the Couch!” genoemd te worden.”

Het spel kan gespeeld worden met vier spelers en je hebt de keuze uit een groot aantal soorten sportwedstrijden. Voor meer informatie, neem zeker eens een kijkje naar de trailer hieronder!

 

 

Geef een reactie