Nieuwe update onderweg voor Kirby Star Allies

Gepland voor deze zomer.

Er is bevestiging dat Nintendo en HAL Laboratory de nieuwe update van Kirby Star Allies deze zomer zullen introduceren. Dit werd bevestigd door de Japanse Twitterpagina van Kirby.

Wat kunnen we van deze update verwachten? Wel, er komt al zeker een nieuwe Dream Friends aan, aangezien een aantal karakters vorige maand gelekt werden. Ondertussen is ook al een foto vrijgegeven van het silhouet van een van deze Dream Friends, de foto zie je hieronder.

De eerste update van Kirby Star Allies werd kort na de lancering van het spel, in maart, gepubliceerd. Deze werd gekenmerkt door de toevoeging van deze Dream Friends: Marx, Gooey, and Rick & Kine & Coo.

Wie of wat hoop jij nog te zien in deze volgende update? Laat het ons zeker weten!

7 gedachten over “Nieuwe update onderweg voor Kirby Star Allies

Geef een reactie