Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Nieuwe gameplaybeelden Framed Collection

Bekijk hier de nieuwe gameplaybeelden van Framed Collection.

Bekijk hier de nieuwe gameplaybeelden van Framed Collection.

Framed Collection is een comic-style puzzelgame waar je verschillende foto’s in goede volgorde moet zetten om zo levels te behalen. Op deze manier kan je het verhaal zelf in goede banen leiden en zorgen dat je personage veilig van de ene foto naar de ander kan slingeren.

In de gameplaybeelden kun je onder andere bekijken hoe het puzzelsysteem werkt, en hoe de prachtige stripboekstijl tot leven komt op de Switch. De Framed Collection bestaat uit Framed en het vervolg Framed 2. Deze titels zijn vanaf vandaag beschikbaar in de Nintendo eShop.

Benieuwd naar de gameplaybeelden? Bekijk ze hieronder.