Nieuwe gameplaybeelden Framed Collection

Bekijk hier de nieuwe gameplaybeelden van Framed Collection.

Framed Collection is een comic-style puzzelgame waar je verschillende foto’s in goede volgorde moet zetten om zo levels te behalen. Op deze manier kan je het verhaal zelf in goede banen leiden en zorgen dat je personage veilig van de ene foto naar de ander kan slingeren.

In de gameplaybeelden kun je onder andere bekijken hoe het puzzelsysteem werkt, en hoe de prachtige stripboekstijl tot leven komt op de Switch. De Framed Collection bestaat uit Framed en het vervolg Framed 2. Deze titels zijn vanaf vandaag beschikbaar in de Nintendo eShop.

Benieuwd naar de gameplaybeelden? Bekijk ze hieronder.

Joey

Heyhey! Ik ben een 20-jarige jongen genaamd Joey. Ik ben heel creatief ingesteld, hou van tekeningen en volg een studie voor ICT Programmeren aan het hbo. Naast het schrijven bij Daily Nintendo sta ik ook nog bekend als PandyBearArt (www.instagram.com/PandyBearArt). Verder hou ik van gamen, anime en het horror-genre. Hoe darker hoe beter!.

Geef een reactie